MUZIEK OP SCHOOT, Greet PolmanSamen zingen, muziek maken en dansen

Contact

Waar en wanneer?

CURSUSSEN:

De kosten van een cursus van 6 weken bedragen € 55,= voor kind en begeleider. Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal. Per keer zijn we ongeveer 45 minuten gezellig bezig met zingen, bewegen, dansen en ontdekken van instrumenten. Aan de hand van de aanmeldingen worden de groepen samengesteld en na officiële aanmelding krijgt iedereen een week van te voren de definitieve cursustijd te horen.


GIETEN Cursus van 6 weken op de woensdagochtend, start woensdag 23 januari 2019

                                            Locatie: Basisschool De Marke, De Weegbree 21

VEENDAM       Cursus van 6 weken op de vrijdagochtend, start vrijdag 25 januari 2019
                                                Locatie: Muziekschool Veendam, Museumplein 5F

ZUIDLAREN Cursus van 6 weken op de dinsdagochtend, start dinsdag 12 maart 2019                                                          Locatie: CBS Het Stroomdal, Esdoornlaan 1

ASSEN   Cursus van 6 weken op de vrijdagochtend, start vrijdag 22 maart 2019                                                                                                                      Locatie: Hotel van der Valk, Balkenweg 1Vragen over of aanmelding voor de cursussen kan via email. Zie bij pagina "CONTACT"

Naast de hierboven vermelde cursussen zullen er in 2019 ook cursussen starten in onder meer Assen en Zuidlaren. Bijzonderheden volgen. Ook wordt de mogelijkheid bekeken om in andere plaatsen een cursus te starten.

Denk je dat er bij jou in de buurt voldoende belangstelling bestaat om een cursus op te starten, neem dan gerust even contact op!

VOOR AANKONDIGING WORKSHOPS ZIE PAGINA "WORKSHOPS"

  

NIEUW!

Nu ook op facebook: